AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu eşya görmek

Kahve falında toplu eşya görmek

Kahve falında toplu eşya görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, hayatının iplerini eline alacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toplu eşya gördüyseniz:

  • Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında eşyaları toplu görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına işarettir.

Kahve falında toplu eşya görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toplu gelin görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine tabir olunur.

Kahve falında toplu olarak namaz kılmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil toplu iğne görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu örümcek görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, sorunların günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında toplu halde yıldız görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet eder.

Kahve falında toplu yemeğe gitmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir