AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıhlamur çayı görmek

Kahve falında ıhlamur çayı görmek

Kahve falında ıhlamur çayı görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ıhlamur çayı gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmak için bilginizi, tecrübenizi arttırabilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında ıhlamur çayı görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıhlamur çayı içmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına inanılır.

Kahve falında ıhlamur görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına işaret eder.

Kahve falında ıhlamur toplamak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ıhlamur kaynatmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıhlamur ağacı görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıhlamur çiçeği toplamak sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında toplanmış ıhlamur görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir