Kahve falında ıhlamur toplamak

Kahve falında ıhlamur toplamak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ıhlamur toplamak gördüyseniz:

  • Olayları değerlendirirken avantajlı olabile-ceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan ıhlamur toplamak kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ıhlamur çiçeği toplamak bazı girişimlerde bulunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ıhlamur toplamak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ıhlamur ağacı kesmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıhlamur içmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ıhlamur çayı içmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ıhlamur yaprağı görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıhlamur içtiğini görmek inancından ödün vereceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top