Kahve falında tişört kesmek

Kahve falında tişört kesmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tişört kesmek gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgiler maddi durumunuzu, sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi veya kişisel anlaşmalarınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında tişört kesmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, elindeki malların gideceğine inanılır.

Kahve falında lacivert tişört görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ufkunun açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tişört giymek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tişörtlü adam görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tişörtü ters giymek sorunların ve dertlerin biteceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tişört görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tişört giydiğini görmek evini ve ailesini unutacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi tişört almak çok zor dönemlerden geçeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir