AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak törpülemek

Kahve falında tırnak törpülemek

Kahve falında tırnak törpülemek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak törpülemek gördüyseniz:

  • Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında tırnaklarını törpülemek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağı törpülemek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarını törpülemek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, ne yapacağını şaşıracağına delalet eder.

Kahve falında tırnak törpülediğini görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında tırnak törpülemek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnağını törpülemek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında tırnakları törpülemek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak kesmek törpülemek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir