AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak törpülediğini görmek

Kahve falında tırnak törpülediğini görmek

Kahve falında tırnak törpülediğini görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kafa dinleyeceğine, kendine döneceğine, borçlarının ödeneceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnak törpülediğini gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Kahve falında ayak tırnağını törpülemek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında tırnak kesmek törpülemek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnaklarını törpülemek ister istemez çok üzüleceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında tırnakları törpülemek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı törpülemek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnak törpülemek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak törpülediğini görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tırnaklarını törpülemek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir