AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyulmuş elma görmek

Kahve falında soyulmuş elma görmek

Kahve falında soyulmuş elma görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soyulmuş elma gördüyseniz:

  • Bir anlaşma üzerinde etkisi olabilecek bir kişiyi rahatsız etmemenizde fayda var.

Kahve falında elma soyup yemek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında soyulmuş elma görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş elma yemek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında isim soyisim duymak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında soyunma kabini görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinin soyulduğunu görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağının soyulduğunu görmek parasal krizler yaşanacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında soyulmuş salatalık görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, bir bebek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir