AnaSayfa / Genel / Kahve falında tımarhaneye gitmek

Kahve falında tımarhaneye gitmek

Kahve falında tımarhaneye gitmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tımarhaneye gitmek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten çok özel olabilir, her koşulda denemekten kaçmamanız gerekiyor.

Kahve falında tımarhaneye gitmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tımarhanede olmak mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, insanların afiyet bulacağına delalet eder.

Kahve falında tımarhaneye girmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, sorunların tek kalemde silineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tımarhane görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tımarhaneden kaçmak endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında tımarhaneye yatmak başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek ihram giymek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaya olarak hacca gitmek işten eve bir hayat yaşayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir