AnaSayfa / Genel / Kahve falında bırakıp kaçmak

Kahve falında bırakıp kaçmak

Kahve falında bırakıp kaçmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında bırakıp kaçmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında serseriden kaçmak daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, işlerinden de geri kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kişiden kaçmak ileriye gideceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulur.

Kahve falında yağmurdan kaçmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işarettir.

Kahve falında büyük yılandan kaçmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında birilerinden saklanmak kaçmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında domuzlardan kaçmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında kaçmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ülkeden kaçmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir