AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasına beddua etmek

Kahve falında babasına beddua etmek

Kahve falında babasına beddua etmek dualarının karşılığını alacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında babasına beddua etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele alarak fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında babaya beddua etmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babaya beddua etmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Kahve falında babadan beddua almak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında babasına beddua etmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, ayıplanacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerine beddua etmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında oğluna beddua etmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneye beddua etmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına inanılır.

Kahve falında düşmana beddua etmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, böylelikle yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir