AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters secde etmek

Kahve falında ters secde etmek

Kahve falında ters secde etmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters secde etmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Kahve falında ters secde etmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına inanılır.

Kahve falında secdede ağlamak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, güzel günler için çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında secdede ölmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine işarettir.

Kahve falında secde suresini okumak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye secde etmek halinin iyi olduğuna, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında toprağa secde etmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini secdede görmek hastalıklarının son bulacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında birinin secde ettiğini görmek rütbe edineceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir