AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini secdede görmek

Kahve falında kendini secdede görmek

Kahve falında kendini secdede görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, ismini herkese duyuracağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini secdede gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında secde suresi görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında birine secde etmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ağacın secde ettiğini görmek hayırlı haberler duyacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye secde etmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine delalet eder.

Kahve falında secde suresini okumak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet eder.

Kahve falında tilavet secdesi kılmak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında secde etmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Kahve falında güneşe secde etmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir