AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara suda yüzmek

Kahve falında kara suda yüzmek

Kahve falında kara suda yüzmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, maddi olarak zarar edileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet eder.

Kahve falında kara suda yüzmek gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varmalısınız.

Kahve falında kara suda yüzmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda kara yılan görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlikta yüzmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kara sularda yüzmek dileklerinin yerine geleceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlikta denizde yüzmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında kara denizde yüzmek uğradığı zararın telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı suda yüzmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynak suda yüzmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir