AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik kesmek

Kahve falında terlik kesmek

Kahve falında terlik kesmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, ilerleyeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terlik kesmek gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Kahve falında terlik kesmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık terlik görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yüklü siparişler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye terlik vermek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet eder.

Kahve falında kışın terlik giymek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında denize terlik düşürmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yazlık terlik görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz terliği görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, çok kolay bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında terlik satın almak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir