AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyma kebabı yemek

Kahve falında kıyma kebabı yemek

Kahve falında kıyma kebabı yemek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, kendi işine sahip olacağına, makamının ve ününün artacağına inanılır.

Kahve falında kıyma kebabı yemek gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kıyma kebap yemek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyma kebabı yemek nefsine uyacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyma kebabı görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tavuk kebabı yemek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, iyilik bulacağına delalettir.

Kahve falında kebap yemek çekemeyenlerin de çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiş kebap yemek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kebap dürüm yemek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi kebabı yemek elinin de bolluk göreceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir