AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenha yol görmek

Kahve falında tenha yol görmek

Kahve falında tenha yol görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hayallerinin gerçek olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına delalet eder.

Kahve falında tenha yol gördüyseniz:

  • Belli bir duruma iyimser yaklaşmalı ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapabileceğinizi ummalısınız.

Kahve falında tenha yol görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun yol yürümek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mıcır yol görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolun deniz olduğunu görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yolun kazıldığını görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında yolunu bulmaya çalışmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolu süpürmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında uçak yolu görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir