AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su içmek

Kahve falında temiz su içmek

Kahve falında temiz su içmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz su içmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, bahtın açık olmasına işarettir.

Kahve falında temiz berrak su içmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz su içmek hayatını yoluna sokacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Kahve falında temiz dereden su içmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eve temiz su basması görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz akan su görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suyla yıkanmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında temiz suyun içinde görmek kazancının iki kat artacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir