AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz ped görmek

Kahve falında temiz ped görmek

Kahve falında temiz ped görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kişinin rahat nefes alacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz ped gördüyseniz:

  • İş birliği olumlu sonuç getirmeyebilir.

Kahve falında temiz kadın pedi görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz ped görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pedde kan görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında ped görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına işaret eder.

Kahve falında pet şişeden su içmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında ped şişede su görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında pet su görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kullanılmış ped görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir