AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz mezar görmek

Kahve falında temiz mezar görmek

Kahve falında temiz mezar görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalettir.

Kahve falında temiz mezar gördüyseniz:

  • Yapacağınız şeyler üzerinde sizden yaşça küçük veya büyük kişilerin ya da çocuklarınızın etkisi olabilir.

Kahve falında temiz mezar görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta temizlik yapmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda temiz su görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık temizleyip pişirmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin temizlik yaptığını görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında temiz bir banyo görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında deterjanla temizlik yapmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalet eder.

Kahve falında temiz sütyen görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir