AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bir deniz görmek

Kahve falında temiz bir deniz görmek

Kahve falında temiz bir deniz görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına yorulur.

Kahve falında temiz bir deniz gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında temiz ve dalgalı deniz görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz bir deniz görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok temiz deniz görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına işaret eder.

Kahve falında denizi temiz görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında temiz denizde yüzmek çok rahat bir hayata adım atacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine yorulur.

Kahve falında berrak temiz deniz görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına tabir olunur.

Kahve falında çok temiz bir deniz görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir