AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon kapatmak

Kahve falında televizyon kapatmak

Kahve falında televizyon kapatmak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, uzaktan haberler işiteceğine, Tövbe Edeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında televizyon kapatmak gördüyseniz:

  • Evinize veya bir ilişkinize gerçekçi olmayan yaklaşımınız ya da yapmak istediğiniz değişiklikler sizi tuhaf veya zor bir durumda bırakabilir.

Kahve falında televizyonu kapatmak gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında televizyonu kapatamamak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında televizyon kapatmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında televizyonda kabeyi görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyon hediye almak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında televizyon kırmak ilerleyeceğine, kalkınacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında televizyon anteni görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında televizyona çıktığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir