Kahve falında renkli televizyon görmek

Kahve falında renkli televizyon görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kariyer planının altüst olacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında renkli televizyon gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz konusunda alçak gönüllü olmayın.

Kahve falında renkli televizyon görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında plazma televizyon görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını televizyonda görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında televizyon görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında televizyonda arkadaşını görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında televizyon silmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında televizyon kurmak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işarettir.

Kahve falında büyük ekran televizyon görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir