AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda ölüm haberi almak

Kahve falında telefonda ölüm haberi almak

Kahve falında telefonda ölüm haberi almak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda ölüm haberi almak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya anlaşmalar bazında şanslarınız söz konusu olabilir.

Kahve falında telefonla ölüm haberi almak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefondan ölüm haberi almak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda ölüm haberi almak elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğünü duymak ölüm haberini almak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölüm haberi almak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın ölüm haberini duymak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin ölüm haberi almak geçim sıkıntısının biteceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin ölüm haberini almak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir