AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin ölüm haberi almak

Kahve falında sevgilinin ölüm haberi almak

Kahve falında sevgilinin ölüm haberi almak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, şeref ve haysiyetin artacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ölüm haberi almak gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Kahve falında sevgilisinin ölüm haberini almak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin ölüm haberi almak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin ölüm haberini almak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ölüm haberini almak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin ölüm haberini almak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölüm haberi alarak ağlamak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla ölüm haberi almak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşin ölüm haberi almak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir