AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüm haberi almak

Kahve falında bir ölüm haberi almak

Kahve falında bir ölüm haberi almak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sözlerinden çıkmayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölüm haberi almak gördüyseniz:

  • Değişiklik yaparken doğru kanallarla ilgilenmemeniz uyumsuzluk sorunları yaratabilir.

Kahve falında erkek kardeşinin ölüm haberini almak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının ölüm haberini almak kara kara düşünür olacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teyzenin ölüm haberini almak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının ölüm haberini almak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin ölüm haberini almak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın ölüm haberini almak anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm haberi görmek yurtdışına gidileceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ölüm haberini vermek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir