Kahve falında telefon hattı bulmak

Kahve falında telefon hattı bulmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında telefon hattı bulmak gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızı değiştirebilecek değişiklikler yapmak için kaynak oluşturabilirsiniz.

Kahve falında telefon hattı bulmak gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında telefon hattını kırmak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon hattı almak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon hattı görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işarettir.

Kahve falında boru hattı görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında hat yazısı yazmak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hatice ismi duymak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek gerilim hattı görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, gelişim içine gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top