AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel zımba görmek

Kahve falında tel zımba görmek

Kahve falında tel zımba görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, rakiplerin alt edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına işarettir.

Kahve falında tel zımba gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında tel zımba görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, ömür boyu başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zımba teli görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zımba görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tel taktırmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tele çamaşır asmak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir tel saç görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında cep tel almak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık teli görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir