AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle camiye gitmek

Kahve falında biriyle camiye gitmek

Kahve falında biriyle camiye gitmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle camiye gitmek gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında sevdiğinle camiye gitmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında abdest almak ve camiye gitmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye gidip namaz kıldığını görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cünüp iken camiye gitmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında cenabet camiye gitmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına işarettir.

Kahve falında camiye gideni görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında camiye gidememek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye gidip namaz kılmamak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir