AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekasür suresi görmek

Kahve falında tekasür suresi görmek

Kahve falında tekasür suresi görmek borçların kısa sürede kapanacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, huzur ve şifa bulacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, malından ve parasından olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekasür suresi gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin nedenlerini doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında tekasür suresi görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tekvir suresini okumak hata yapılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tekvir suresi görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tekvir suresi okumak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek taş bulmak tüm beklentilerini yerine getireceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, nefsine yenileceğine işarettir.

Kahve falında tek taş yüzüğü kaybetmek hayırlı günler yaşayacağına, zarar etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında küpe teki görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir