AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe teki görmek

Kahve falında küpe teki görmek

Kahve falında küpe teki görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, takdir edilen kişi olacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında küpe teki gördüyseniz:

  • Bazı kapılar kapanırken, yenilerini açmanın da zamanının geldiğini görebilirsiniz.

Kahve falında tek bir küpe görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek taş küpe görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında tek altın küpe görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek küpe görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek küpe almak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, makamından olacağına yorulur.

Kahve falında küpe teki kaybetmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, keyifli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında tek küpe bulmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir