AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek taşlı yüzük görmek

Kahve falında tek taşlı yüzük görmek

Kahve falında tek taşlı yüzük görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işlerini büyüteceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, başarısının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek taşlı yüzük gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizin veya meslektaşlarınızla bağlantılarınızın özel yaşamınızdaki problemlerden etkilenmesine izin vermemeniz gerekiyor.

Kahve falında tek taş yüzük görmek ileride çok zengin biri olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek taş yüzük takıldığını görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah tek taş yüzük görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında tek taş yüzük atmak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gümüş tek taş yüzük görmek elindekileri de alıp götüreceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek taş yüzük satmak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir