AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze üzüm görmek

Kahve falında taze üzüm görmek

Kahve falında taze üzüm görmek yaşamının tazeleneceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kötü düşmana, işten ve güçten el etek çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze üzüm gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında taze üzüm yemek dinini yaşayacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze siyah üzüm görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında taze üzüm almak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, en tepkedeki kimse olacağına yorulur.

Kahve falında taze üzüm görmek makam edineceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında taze üzüm yaprağı görmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze beyaz üzüm görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil taze üzüm yemek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında taze kara üzüm görmek gelir elde edeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir