AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze hamsi görmek

Kahve falında taze hamsi görmek

Kahve falında taze hamsi görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına işarettir.

Kahve falında taze hamsi gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenin içinde yer alabilmek için gerekenleri yapmalısınız.

Kahve falında taze hamsi görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, ruhlarına mevlit okutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamsi satın almak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamsi buğulama görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına işarettir.

Kahve falında hamsi temizlemek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine delalet eder.

Kahve falında hamsi temizlediğini görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı hamsi görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamsi yediğini görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamsi toplamak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir