AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuklu pilav görmek

Kahve falında tavuklu pilav görmek

Kahve falında tavuklu pilav görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, huzurlu hissedileceğine, arzularına kavuşacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, işinde de hep başarılı olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında tavuklu pilav gördüyseniz:

  • Beklenmedik şanssızlıklar yüzünden başarısız olabilirsiniz.

Kahve falında pilav ve tavuk yemek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, sorunlarının yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk etli pilav görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuklu pilav yemek yapılan hataların tekrarlanacağına, anne baba duaları alınacağına delalet eder.

Kahve falında tavuklu pilav görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve pilav görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pilav tavuk yemek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı ve tavuk görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk pilav görmek dertlerine derman bulacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir