AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav ve tavuk yemek

Kahve falında pilav ve tavuk yemek

Kahve falında pilav ve tavuk yemek sıkıntılı durumlar geçireceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, dayanışma içinde kalacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına inanılır.

Kahve falında pilav ve tavuk yemek gördüyseniz:

  • Bir kişi şüpheli fikirlerinden bahsediyor olabilir veya şüphe uyandırıyor olabilir.

Kahve falında tavuk pilav yemek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilav ve tavuk yemek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, temize çıkacağına yorulur.

Kahve falında tavuklu pilav yemek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur pilavı ve tavuk yemek bulunduğu mevkide yükseleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında pilav tavuk yemek yapacağı planların altüst olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk ve pilav yemek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuklu pilav yemek görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk etli pilav görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir