AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk doğradığını görmek

Kahve falında tavuk doğradığını görmek

Kahve falında tavuk doğradığını görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, malların artacağına, aradaki buzların eritileceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk doğradığını gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırın.

Kahve falında tavuk eti doğradığını görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine delalettir.

Kahve falında tavuk doğradığını görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz doğradığını görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin et doğradığını görmek insanlara küsüleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında marul doğradığını görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında peynir doğradığını görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı biber doğradığını görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ et doğradığını görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir