Kahve falında tavuk boku görmek

Kahve falında tavuk boku görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına yorulur.

Kahve falında tavuk boku gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir hediye hayatınıza mutluluk getirebilir.

Kahve falında tavuk boku yemek çok zor bir duruma düşeceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk boku görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk boku temizlemek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bütün tavuk görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına inanılır.

Kahve falında çiğ tavuk yıkamak sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında tavuk pilav yemek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalettir.

Kahve falında canlı tavuk yemek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tavuk pilav görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, engel teşkil edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir