AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini tavuk olarak görmek

Kahve falında kendini tavuk olarak görmek

Kahve falında kendini tavuk olarak görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, kötü günler yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına tabir olunur.

Kahve falında kendini tavuk olarak gördüyseniz:

  • Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında tavuk kesen birini görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, işlere nazar değeceğine yorulur.

Kahve falında tavuğun kesildiğini görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında horoz ve tavuk görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk boynu yemek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk yemek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencerede tavuk görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalet eder.

Kahve falında tavukla konuşmak ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölü tavuklar görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir