AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanın ısırdığını görmek

Kahve falında tavşanın ısırdığını görmek

Kahve falında tavşanın ısırdığını görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sarsılacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Kahve falında tavşan ısırdığını görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşanın ısırdığını görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tavşanın elini ısırdığını görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Kahve falında birinin tavşan verdiğini görmek sorunların biteceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında kocaman tavşan görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tavşan olduğunu görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan ölüsü görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş tavşan görmek bunun farkına varacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir