AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavaf yapmak

Kahve falında tavaf yapmak

Kahve falında tavaf yapmak ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında tavaf yapmak gördüyseniz:

  • Sakin olup bir an önce kurtulmaya bakın.

Kahve falında kabede tavaf yapmak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalettir.

Kahve falında hacca gitmek tavaf yapmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işarettir.

Kahve falında hacda tavaf yapmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kabeyi tavaf yapmak kısa süre içinde işten çıkılacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında tavaf yapmak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabeyi tavaf edememek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında hacca gidip tavaf etmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabede tavaf edenleri görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yokluk içine gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir