AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi tavaf yapmak

Kahve falında kabeyi tavaf yapmak

Kahve falında kabeyi tavaf yapmak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, aylık gelirinin artacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, insanlar tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabeyi tavaf yapmak gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Kahve falında kabede tavaf yapmak işiyle nam salacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kabeyi tavaf yapmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi ters tavaf etmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine işaret eder.

Kahve falında kabeyi tavaf edememek insanlarla arasının açılacağına, hak yoluna döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi tavaf ederken görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında kabeyi tavaf ederken ağlamak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabede tavaf ettiğini görmek imkânlarının da genişleyeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabede tavaf edenleri görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir