AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavaf edenleri görmek

Kahve falında tavaf edenleri görmek

Kahve falında tavaf edenleri görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavaf edenleri gördüyseniz:

  • Diktatörce tavırları olan kişilere politik yaklaşın.

Kahve falında tavaf edenleri görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kabeyi tavaf edememek kar sağlayacağı işlere gireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kabede tavaf edenleri görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kabeyi tavaf edenleri görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavaf yapmak ağız tadından olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi ters tavaf etmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hacda tavaf yapmak kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında kabede tavaf yapmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir