AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı üzüm yemek

Kahve falında tatlı üzüm yemek

Kahve falında tatlı üzüm yemek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, şeref ve rütbeye, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı üzüm yemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha akılcı davranmaya özen gösterin.

Kahve falında tatlı kara üzüm yemek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı üzüm yemek çıkılan yolculukların şans getireceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol bol tatlı yemek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında tatlı kurabiye yemek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı şerbeti yemek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine inanılır.

Kahve falında tatlı yemek istemek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı yapmak yemek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cevizli tatlı yemek hayıflanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir