AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı toplamak

Kahve falında tatlı toplamak

Kahve falında tatlı toplamak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı toplamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde zayıf halkalar kendini belli edebilir.

Kahve falında tatlı yeşil biber toplamak hasta ise şifa bulacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı biber toplamak büyük bir kazanç elde edileceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı toplamak çalıştığı yerde amir olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalet eder.

Kahve falında çeşitli tatlı görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, planların sarkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı sakız görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta tatlı yemek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü tatlı görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzlu tatlı görmek üzüntülerinin sona ereceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir