AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı piştiğini görmek

Kahve falında tatlı piştiğini görmek

Kahve falında tatlı piştiğini görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, canının derdine düşeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, işlerdeki verimin artacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı piştiğini gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak herkesi kıskandırabilecek bir teklif almanız mümkündür.

Kahve falında tatlı piştiğini görmek kişinin bundan zarar göreceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında kuru fasulye piştiğini görmek saadetinin yükseleceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırında yemek piştiğini görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında fırında ekmek piştiğini görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, ister istemez çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında ocakta yemek piştiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında hamur piştiğini görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek piştiğini görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında evinde yemek piştiğini görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir