AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek piştiğini görmek

Kahve falında ekmek piştiğini görmek

Kahve falında ekmek piştiğini görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek piştiğini gördüyseniz:

  • Sevgi kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında fırında ekmek piştiğini görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek piştiğini görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına alamet eder.

Kahve falında yufka ekmek piştiğini görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısırın piştiğini görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fırında yemek piştiğini görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında tencerede yemek piştiğini görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında balık piştiğini görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında mantı piştiğini görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir