AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı paketlemek

Kahve falında tatlı paketlemek

Kahve falında tatlı paketlemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yeni bir iş bulacağına işarettir.

Kahve falında tatlı paketlemek gördüyseniz:

  • Kafanızı bir biçimde rahatlamak sizin çok faydalı olabilir.

Kahve falında tatlı paketlemek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine yorulur.

Kahve falında çiğ et paketlemek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kömür paketlemek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kına paketlemek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında eşya paketlemek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardak paketlemek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, şen kahkahalar atacağına delalettir.

Kahve falında hediye paketlemek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker ve tatlı görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir