AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya paketlemek

Kahve falında eşya paketlemek

Kahve falında eşya paketlemek makamını kaybedeceğine, sıkıntısından kurtulacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında eşya paketlemek gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz mümkündür.

Kahve falında eşya paketlemek hileye ve fesada başvurmayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine yorulur.

Kahve falında çiğ et paketlemek üzüntüden sonra ferahlamaya, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında kına paketlemek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak paketlemek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hediye paketlemek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kömür paketlemek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı paketlemek maddi olarak zarar edileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret eder.

Kahve falında eve eşya taşımak bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir