Kahve falında tatlı kaşığı görmek

Kahve falında tatlı kaşığı görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı kaşığı gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Kahve falında kaşıkla tatlı yemek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı kaşık görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı kaşığı görmek işlerinde kara geçeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kaşık kaybetmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, buna rağmen kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında kaşık görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında kaşık çatal almak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında siyah kaşık görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşık çatal görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir