Kahve falında tatlı kaşık görmek

Kahve falında tatlı kaşık görmek karamsar olacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, maddi olanakların artacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı kaşık gördüyseniz:

  • Yargılarınıza güvenmelisiniz.

Kahve falında tatlı kaşığı görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı kaşık görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşıkla tatlı yemek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şimşir kaşık görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kaşık hediye etmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında küflü kaşık görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında çay kaşığı yıkamak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kaşık kaşık yoğurt yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, çok üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir